Ramos poslao poruku koja se neće svidjeti Ronaldu: ‘Da Luka osvoji nagradu to bi me usrećilo kao da sam je ja dobio’

Foto: Twitter

Sergio Ramos podigao je prašinu svojom izjavom upućenom najboljem hrvatskom nogometašu Luki Modriću. Naime, na pitanje tko bi trebao dobiti FIFA-inu nagradu za najboljeg igrača svijeta bio je jasan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Luka je jedan od rijetkih igrača čije bi me osvajanje nagrade usrećilo kao da sam je ja dobio, ali problem je što ponekad ta nagrada ide u ruke onome čiji je marketing jači.”, izjavio je Sergio Ramos.

Španjolski mediji tumače da se ova izjava nedvojbeno odnosi na Cristiana Ronalda koji je tu nagradu osvojio pet puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.