Ramos i Zidane nisu stali u obranu stava Luke Modrića: Video-tehnologiju je nemoguće zaustaviti

Foto. Twitter

Luka Modrić izjasnio se protiv video-tehnologije, smatrajući kako ona unosi kaos u nogomet i dijeluje zbunjujuće, no, njegov suigrač i prijatelj iz Reala Sergio Ramos, izjasnio se za video suce:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bit će tisuće mišljenja oko toga, ja smatram da je to dobra odluka, koja će pomoći nogometu. Pa pogledajte oko sokolovo u tenisu.” Ramos također ima veliki nogometni ugled te njegova riječ ima težinu, baš kao i Modrićeva.  Ramos se također osvrnuo na finale SP-a.

“Za mene, kad god je ulog neki trofej, to je izazov. Dobro sam, spreman za finale, trenirao sam… A nadam se da ću i dalje imati sreće u finalima.” Sergio Ramos i Varane su u subotu odradili trening te će vjerojatno biti glavni stoperski par dok je Pepe i dalje izvan konkurencije.

Trener Reala također za video-tehnologiju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znam da smo pali nakon klupskog SP-a 2015., ali ne razmišljam sad o tome. Uoči polufinala bilo je teže jer smo tek bili stigli, trebalo se prilagoditi nakon dugog putovanja, sad smo ipak spremniji“, rekao je Realov trener i bivši veliki nogometaš Zinedine Zidane, koji također podržava video-tehnologiju, nije stao u obranu stava Luke Modrića.

“Da, bilo je zbunjujuće, ali svaki je početak težak, a načelno je uvođenje tehnologije dobra stvar. Moramo biti strpljivi. A tehnologiju nitko ne može zaustaviti, pa ni nogomet”, poručio je trener koji je kao igrač bio svjetski prvak s Francuskom 1998. godine i finalist SP-a osam godina kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.