Ranieri umjesto Jokanovića na klupi Fulhama

Foto: fah

Posljednjeplasirani sastav engleskog nogometnog prvenstva Fulham otpustio je Slavišu Jokanovića te na mjesto menadžera doveo Caludija Ranierija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fulham je prošle sezone pod Jokanovićevim vodstvom izborio povratak u Premier ligu nakon četiri sezone u drugom razredu engleskog nogometa, ali samo jedna pobjeda te pet osvojenih bodova u prvih 12 kola nagnali su predsjednika kluba Shahida Khana na smjenu.

“Nisam očekivao kako su morati napraviti ovu objavu, ali smatram kako je ona ispravna i kako je pravo vrijeme za nju”, objavio je Khan.

Iskusni talijanski stručnjak, 67-godišnji Ranieri najveći je uspjeh u karijeri ostvario u sezoni 2015/16. kada je vodio Leicester City do senzacionalnog naslova prvaka Engleske. No, samo nekoliko mjeseci potom dobio je otkaz u leicesteru zbog slabog ulaska u novu sezonu. Nakon toga još je vodio francuski Nantes koji je napustio po završetku prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranieri se može pohvaliti kako je bio trenerom velikana poput Napolija, Fiorentine, Valencije, Atletico Madrida, Chelseaja, Juventusa, Rome, Intera i Monaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.