Rasprodana Opus Arena za dvoboj Osijeka i Hajduka

Foto: fah

Osijek i Hajduk od 17 sati u srijedu igraju zaostalu utakmicu 3. kola SuperSport HNL-a, a rasprodane su sve ulaznice za Opus Arenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Prodane su sve raspoložive ulaznice za derbi! Vidimo se u srijedu na Opus Areni!, objavio je klub na društvenim mrežama.

Veliko zanimanje za ovu utakmicu potvrdio je već ranije i trener Osijeka Zoran Zekić na konferenciji za medije.

– Malo me smeta, već svi su u nekakvom fokusu za tu srijedu, svi nekako zivkaju, gnjave. Ja bih molio ljude da nas puste, najprostije reći na miru, da se koncentriramo na svoj posao, a ne da pričamo o kartama, jer jednostavno mislim da to nije sada vrijeme za to, rekao je Zekić uoči dvoboja protiv Gorice u kojemu je njegova momčad poražena s 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, kapacitet Opus Arene iznosi 13.005 mjesta, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.