Raste euforija nakon pobjede protiv Islanda: ‘Luka Cindrić nas je vukao prvo poluvrijeme’

Foto: fah

Ne bih htio da se dečko umisli, ali Luka Cindrić je odigrao fenomenalnu utakmicu i vukao nas je prvo poluvrijeme kada je bilo teško, kazao je hrvatski rukometaš Jakov Gojun nakon pobjede nad Islandom (29-22) u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naravno da nije bilo lako, pogotovo u prvom dijelu kada se nismo upsjeli odvojiti. No, Cindrić je napadu činio čuda, stali smo čvrsto u 5-1 obrani, a u drugom dijelu je nekoliko Stevanovićevih obrana osiguralo ovako visoku pobjedu”, kazao je Gojun, koji je kazao da želi i pobjedu protiv Švedske.

“U utorak nas čeka Švedska, a mada smo se plasirali u drugi krug, želimo u Zagreb otići sa sva četiri boda”, izjavio je Gojun.

Manule Štrlek je postigao pet golova i pponovno je bio jedan od najboljih igrača utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hvala splitskoj publici koja nas je gurala kada je bilo gusto u prvom poluvremenu. Islanđani se nisu dali, makar smo uspjeli u naumu da spriječimo njihovu kontru i polukontru. Ništa nije gotovo, moramo pobijediti i Švedsku i otići s maksimalnih 4 boda u drugi krug”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.