Razočarenje u PSG-u, Ramos večeras neće debitirati za pariški klub

ramos
Foto: PSG

Kako smo već pisali Sergio Ramos početkom sedmog mjeseca napustio Real Madrid te se očekivalo da bi večeras mogao debitirati za PSG.  Podsjetimo, legenda Reala i španjolskog nogometa potpisala je ugovor na dvije godine s pariškim klubom te se očekuje da će biti veliko pojačanje za momčad koja je ionako krcata zvijezdama. Naravno, nemali je broj onih koji su očekivali da će iskusni Ramos karijeru završiti u klubu u kojem je postao sportska ikona, nakon što se nije dogovorio s kontroverznim predsjednikom Reala, Florentinom Perezom, odlučio je spakirati kofere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramos je navodno imao nekoliko zanimljivih ponuda, no izabrali su PSG s obzirom da se radi o klubu koji je jedini mogao, i htio, ispuniti uvjete koje je tražio Ramos. Iskusni 35-godišnji nogometaš već se priključio pripremama PSG-a te se očekivalo da će debitirati za svoj novi klub, no kako stvari stoje to se još uvijek neće dogoditi. Naime, trener PSG-a  Pochettino odlučio je da neće ništa riskirati zbog Ramosovih problema s koljenom, iako su bili sigurni da će nastupiti večeras protiv Seville. No, ni od toga nema ništa. PSG je potvrdio da Ramos neće biti u konkurenciji za večerašnju utakmicu jer ima problema s ozljedom.

Ramos je zadobio lakšu ozljedu na treningu i Pochettino ne može računati na njega večeras protiv Seville i sigurno je da su to loše vijesti budući da će tako iskusni stoper biti dobar dio priprema bez utakmica. Ipak, Ramos bi se treninzima mogao vratiti idućeg tjedna. U PSG-u su, naravno, razočarani jer je jasno da Ramos nije u formi u kakvoj se očekivalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.