Reakcije: Emotivni trener Dinama; ”Ostvario mi se san, pokazali smo dobru igru”

Foto: fah

Nogometaši Dinama svladali su u Varaždinu istoimenu domaću momčad sa 3:1. Trener Dinama, Igor Jovićević, koji je debitirao u prvoj službenoj utakmici za Dinamo, bio je zadovoljan pobjedom, ali i igrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ostvario mi se san. Prva pobjeda, nadam se u nizu, ne zaboravlja se. Kao prva ljubav. Što god mi se desi od danas, ovaj trenutak nikad neću zaboraviti. Zahvalio bih se prijateljima, obitelji, mami koja je gledala na televiziji, navijačima koji su nas bodrili. Žao mi je što tata nije vidio današnji dan, ali gledao je odozgo”, kazao je emotivno trener Dinama, nakon čega se posvetio samoj utakmici.

”Zadovoljan sam, pokazali smo dobru igru, lepršavu, ideju, brzi protok lopte. Mogli smo u prvom dijelu riješiti pitanje pobjednika, no onda smo s padom koncentracije i energije došli u situaciju da uđemo u problem, ali preživjeli smo, iako smo imali i teških trenutaka. No, pokazali smo karakter i svojom kvalitetom stigli smo do pobjede. Imamo sad vremena pripremiti se za Lokomotivu, oni su odlična momčad s odličnim trenerom, bit će to dobra utakmica.”

Trener Varaždina, Samir Toplak, kako sam kaže, bio je zadovoljan tek pola – pola:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Mogu biti zadovoljan s drugim poluvremenom, čak smo i dobro krenuli puni elana, ali smo dobiili dva glupa gola i ušli u blackout. Dobro da nismo još teže stradali. Dobili smo puno izmjenama, otpustili kočnice, zabili u pravo vrijeme, čak i zaslužili izjednačenje. Naljutio me taj treći gol, nije isto izgubiti 1:2 ili 1:3, poklonili smo im taj gol, bezveze. Moramo izbiti iz glave takve greške koje smo radili, to momčad kao Dinamo koristi.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.