Reakcije igrača Dinama – junak večeri Oršić: ‘Ovo je naša najbolja utakmica koju smo odigrali u dvije godine’

Foto: snimka zaslona

– Ne znam što bih pametno rekao, svi smo sretni. Ovo je naša najbolja utakmica koju smo odigrali u dvije godine, i to još u Ligi prvaka, izjavio je za HRT Mislav Oršić, junak velike maksimirske pobjede Dinama nad Atalantom od 4:0 na otvaranju Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Momčad je odradila perfektan posao, malo smo promijenili formaciju čime smo ih iznenadili i sve je dobro prošlo, rekao je Oršić koji je Talijanima zabio čak tri pogotka.

U strijelce se upisao i Marin Leovac: – Mislim da nije moglo bolje, čestitam svima, stručnom stožeru, publici. Trener nas je postavio u foramciju 3-5-2 i to je bio pun pogodak.

– Ovo je bila veličanstvena predstava, ne znam što bih rekao. Ovo je povijest. Svaka čast momcima, svaka čast svima, srušili smo najbolji klub iza Juventusa u Italiji. Zahvalio bih se i ovim divnim navijačima, rekao je Dinamov kapetan Arijan Ademi nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.