Reakcije: Junak velike hrvatske pobjede; ‘Srbija riješena sad je na redu ono pravo, za bodove’

Foto: fah

Uspjeli smo s deset razlike dobiti Srbiju, a sada nas čekaju dvoboji za bodove koje prenosimo u drugi krug, izjavio je vratar hrvatske rukometne reprezentacije Mirko Alilović nakon trijumfa nad Srbijom (32-22) na EURU u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigrali smo jako kvalitetno svih 60 minuta i potpuno smo zaslužili pobjedu jer nismo imali lošeg igrača u momčadi. Svi su dali maksimum. Toliko se pričalo o toj Srbiji svih ovid dana, a nitko nije spominjao Island i Švedsku, koji su puno važniji”, kazao je najbolji igrač utakmice Alilović, koji je oduševljen atmosferom u dvorani.

“Ja sam ovo osjetio prije devet godina na Svjetskom prvenstvu, kada nismo mogli izgubiti. Ovo je bilo fantastično i velika hvala svim navijačima što su došli i pomogli nam da pobijedimo. Trebat će nam i protiv Islanda i Švedske”, kazao je Alilović.

Jedan od junaka dvoboja bio je i Luka Stepančić, koji je dao šest golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zaslužili smo pobjedu jer su baš svi igrali na visokoj razini. A i kako odigrati loše u onakoj atmosferi kakvu su stvorili Splićani. Ja u prvih 15 minuta nisam osjećao noge od nervoze. Važno je da smo pobjedom otvorili prvenstvo i čestitam Srbiji na vrlo korektnoj igri”, izjavio je Stepančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.