Reakcije nakon uvjerljive pobjede Osijeka protiv Rijeke i sjajnog debija Nenada Bjelice: ”Nastavit ćemo raditi i dalje, zadovoljan sam pobjedom”

Foto: NK Osijek

Nogometaši Osijeka i Rijeke odigrali su na stadionu Gradski vrt prvi od dva velika derbija ovog 4. kola Prve hrvatske nogometne lige. Na klupi Osijeka debitirao je bivši igrač Osijeka, ali i bivši uspješni trener Dinama, Nenad Bjelica. Debitirao je sjajno, Osijek je slavio 3:0. Ujedno je to i prva pobjeda Osijeka ove sezone. Rijeka je, podsjetimo, doživjela drugi poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice Bjelica je posve razumljivo bio vrlo zadovoljan, ali i oprezan.

”Odigrali smo vrlo dobrih 45 minuta, a onda u nastavku, iako s igračem više, neshvatljivo popustili. Bilo je previše pogrešaka i nekih situacija koje nam se na smiju događati. Međutim, svakako sam zadovoljan izborenom pobjedom i osvojenim bodovima. Nastavit ćemo raditi i dalje, i nastaviti sve ono što nije bilo dobro u budućem razdoblju popraviti”, rekao je novi trener Osijeka.

Trener Rijeke, Simon Rožman, naravno, nije imao razloga za zadovoljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nismo na pravi način ušli u utakmicu, i to su situacije koje nam se na smiju događati. Bilo je i nekakvih sudačkih odluka s kojima nisam zadovoljan, ali o tome ne bih htio bez detaljne analize pričati. U svakom slučaju, Osijek je svoje prigode iskoristio i osvojio bodove, a nama ostaje pouka koju moramo izvući i popraviti sve u budućim našim nastupima.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.