Reakcije srpske strane nakon pobjede protiv Hrvatske u polufinalu EP-a: ‘Bila je to istinska bitka, nismo očekivali tako grubu igru’

Foto: fah

Kapetan vaterpolo reprezentacije Srbije, Filip Filipović, rekao je nakon pobjede od 9-7 nad Hrvatskom da nije očekivao tako grubu igru u polufinalu Europskog prvenstva u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želim čestitati svojoj ekipi na pobjedi. Bila je to očekivano iscrpljujuća utakmica. Sve što smo govorili uoči utakmice dogodilo se, nije bilo iznenađenja. Jedina stvar koju nismo očekivali bila je tako gruba igra, no važno je da nitko nije ozlijeđen”, izjavio je Filipović.

Srpski trener Dejan Savić istaknuo je kako je utakmica bila “ekstremno iscrpljujuća”. “Istinska bitka. Čudna u smislu da su obje momčadi neobjašnjivo popustile u ritmu u zadnjoj četvrtini. Smatram da je njihova igra s igračem više i naša s igračem manje, odnosno naša obrana, presudila utakmicu. Sada moramo misliti na to kako se najbolje rekuperirati za subotnje finale”, rekao je Savić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.