Real ispao iz Lige prvaka: Mediji traže krivca, Modrić donekle pošteđen

Foto: fah

Nogometaši Ajaxa plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u Madridu pobijedili Real. U prvom susretu u Amsterdamu Real je slavio s 2-1. Trostruki uzastopni europski prvak Real senzacionalno je ispao teškim porazom od Ajaxa (1-4) na svom Bernabeu i to nakon što je Kraljevski klub dobio prvi susret u gostima s 2-1. Ispadanje Reala vjerojatni je kraj za trenera Solaria koji je u sedam dana dvaput kod kuće izgubio od Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan nakon ispadanja španjolski mediji traže krivce.

Kao prvog krivca navijači vide Florentina Pereza, predsjednika kluba, piše AS.

Najpošteđeniji je bio Luka Modrić, koji je na portalu Sport dobio četvorku, te navode da je žrtva trenutačne slabe fizičke spreme, da ima snage za 60 minuta ozbiljnog nogometa, ali da bi mogao igrati bolje kad bi se imao na koga osloniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne može Modrić sve sam”, piše Sport i dodaje kako su Toni Kross i Casemiro u očajnom stanju.

Marca ga je izdvojila kao najboljeg pojedinca.

“Pokušao je sve što je mogao, htio je svoj entuzijazam prenijeti na suigrače, ali bilo je to nemguće”, piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.