Real kreira nove zvijezde: Modrić će im biti učitelj?

Foto: fah

Real Madrid mora se suočiti s temom ugovora za neke igrače. Naime, od prvog dana 2023. godine čak sedmorica nogometaša smiju krenuti u pregovore s drugim klubovima jer im u ljeto sljedeće godine ističu ugovori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karim Benzema, Luka Modrić i Toni Kroos tri su stupa Reala, a tu su još Marco Asensio Te Nacho i Mariano. Mnogi ističu da će Benzema sigurno dobiti novi ugovor.

Pitanje je što će biti s Lukom Modrićem. AS smatra kako će njegovo tijelo samo reći kada je dosta. Pitanje je samo kada će to biti.

”Njegove predstave su daleko od toga da pokazuju kako njegov nogomet ima rok trajanja, a nakon Svjetskog prvenstva je odbacio tvrdnje o oproštaju od nacionalnog dresa”, piše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Citira i Lukinu izjavu:

”Ovo je moje zadnje Svjetsko prvenstvo, vidjet ćemo što donosi budućnost, ali želim nastaviti makar do Lige nacija.”

”Luka je vodio Hrvatsku u Katru i za Ancelottija je on još uvijek neupitan (odradio je 1259 minuta ove sezone). Na horizontu su se pojavili Jude Bellingham i Enzo Fernandez, ali to ne znači kako ih Luka ne može naučiti svojoj magiji prije odlaska”, ističu i dodaju da bi se to dogodilo morat će mu produžiti ugovor, ali zasad to ne izgleda uopće upitno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.