Real Madrid do pobjede nad Sociedadom, Modriću ponovno ovacije

epa11285520 Luka Modric of Real Madrid looks on during the UEFA Champions League quarter final, 2nd leg match between Manchester City and Real Madrid in Manchester, Britain, 17 April 2024. EPA/PETER POWELL

Real Madrid napravio je još jedan korak prema novoj tituli u španjolskom prvenstvu – pobijedio je s 1:0 Real iz Sociedada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini gol na utakmici postigao je 19-godišnji Turčin Arda Güler u 29. minuti susreta.

Luka Modrić bio je u startnoj postavi i odigrao je 84. minute za Kraljevski klub, a odlazak s travnjaka ponovno je doživio s ovacijama gostujućih navijača, što je postala tradicija na gostujućim utakmicama Reala ove sezone. Ovacije Modriću potaknute su nagađanjima da bi hrvatskom veznjaku ovo mogla biti posljednja sezona u klubu.

Modriću je ovo također bio 527. nastup za Real iz Madrida, čime se izjednačio s Robertom Carlosom na 13. mjestu igrača Reala s najviše nastupa za taj klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real ima 84 boda i 14 više od druge Barcelone na ljestvici La Lige, dok Real Sociedad ima 51 bod i nalazi se na šestom mjestu koje trenutno vodi u Konferencijsku ligu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.