Real poslao ponudu za Lovru Majera?

Doha, 17.12.2022. - Utakmica za treće mjesto Svjetskog nogometnog prvenstva Hrvatska - Maroko na stadionu Khalifa International. Na fotografiji Bilal El Khannouss, Lovro Majer, Yahia Attiyat Allah. foto HINA/ Damir SENČAR/ dk

Već se pisalo kako je Lovro Majer na radaru Real Madrida, a jedan francuski medij tvrdi da je stvar postala dosta konkretnija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MediaFoot piše kako je madridski klub nakon Svjetskog prvenstva poslao Rennesu ponudu od 60 milijuna eura za hrvatskog veznjaka, koji se priključio Rennesu iz Dinama na ljeto 2021. za 12 milijuna eura.

Majer je inače na Transfermarktu trenutačno vrijedan oko 22 milijuna eura.

Realova velika želja je i engleski veznjak Jude Bellingham, no za igrača Borussije Dortmund vlada ogroman interes i pitanje je hoće li ga uspjeti dovesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski mediji pak pišu kako  Real namjerava četvorici nogometaša kojima ugovori istječu na ljeto, Luki Modriću, Karimu Benzemi, Toniju Kroosu i Nachu Fernandezu, ponuditi produženje ugovora, a četvorice se želi riješiti.

Marco Asensio, Dani Cebalos, Alvaro Odriozola i Mariano Diaz pri kraju su ugovornih obaveza i Ancelotti ih nema namjeru zadržati.

Dominacija Kroosa i Modrića se, usprkos tome što bi mogli ostati još najmanje jednu sezonu, zakonom godina, posebno jer će Modrić sljedeće godine proslaviti 38. rođendan, ipak pomalo bliži kraju, pa “Kraljevskom klubu” treba vezni red za budućnost. Ima u svojim redovima Aureliena Tchouamenija, Eduarda Camavingu i Federica Valverdea, no želi barem još jedno jako ime, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.