Real protiv Intera: Napokon i dobre vijesti za Zinedine Zidanea

epa08762797 Real Madrid's head coach Zinedine Zidane reacts during the UEFA Champions League group B soccer match between Real Madrid and Shakhtar Donetsk at Alfredo Di Stefano stadium in Madrid, Spain, 21 October 2020. EPA/JUANJO MARTIN

Trener Reala Zinedine Zidane napokon je saznao i neke dobre vijesti, u moru ne baš najboljih vijesti kad se radi o Kraljevskom klubu. Francuski trener saznao je to uoči derbija grupne faze Lige prvaka protiv talijanskog Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na novom testiranju Brazilac Casemiro bio je negativan na koronavirus, koji očito sve češće i sve upornije sastavlja momčad raznih klubova te preuzima ulogu trenera. Casemiro će tako putovati s Realom i sasvim će sigurno dobiti priliku zaigrati u važnoj utakmici za Real, ali i za Inter, za koji igraju i hrvatski reprezentativci Marcelo Brozović te Ivan Perišić. Brozović se trenutno oporavlja od koronavirusa i nije bio na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću prošlog tjedna na utakmici protiv Portugala (3:2 za Portugalce) u susretu posljednjeg kola Lige nacija, neće zaigrati ni protiv Reala.

Podsjetimo, protiv Intera Zidane neće moći računati na ozlijeđenog Karima Benzemu, kao ni pozitivnog Luku Jovića. Real će imati problema u napadu, no očekuju da bi se mogli izvući protiv talijanskog kluba koji također ne briljira ove sezone u Ligi prvaka. Utakmica između Intera i Reala igrat će se se u srijedu u Milanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.