Real treba osvježenje u momčadi, ali na Ramosa se definitivno i dalje može računati

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Reala uspjeli su završnici španjolskog prvenstva preteći Barcelonu, koja je bila u očajnoj formi, i uspjeli su osvojiti naslov prvaka. Bez obzira na to Real iza sebe nema baš zadivljujuću sezonu, ispali su u osmini finala Lige prvaka od Manchester Cityja, dojam je kako se zapravo radi o potrošenoj momčadi koja nužno treba osvježenje. Ipak, neki iskusniji igrači, poput, primjerice, Luke Modrića, Sergija Ramosa, ostat će u klubu, pa i u prvoj momčadi, bez obzira na najavljena pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sergio Ramos, legenda Reala, je na Santiago Bernabeo stigao prije 15 godina iz Seville, bez obzira što ima 34 godine Ramos i dalje igra na vrhunskoj razini te je bez dvojbe još uvijek jedan od najboljih obrambenih nogometaša svijeta, koji je itekako nedostajao Realu u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Cityja. Englezi su slavili 2:1, a za poraz je najveći krivac Realova obrana.

 

View this post on Instagram

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

⛓ UNCHAINED ⛓

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramos se itekako vrijedno priprema za novu sezonu, još ne odustaje i želi biti čak i bolji. Na Instagramu je objavio video s treninga te je  pokazao da trenira impresivnim tempom. Prema komentarima brojnih korisnika Instagrama čini se kako Ramos nikad nije bio u boljoj formi. Trener Zinedine Zidane će svakako moći na njega računati kad uskoro krene lopta s centra u španjolskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.