(VIDEO) Nakon jednogodišnje pauze vratio se legendarni Robben: ”Sretan sam što sam ponovo tu, trebat će mi vremena”

Foto: Groningen

Legendarni bivši nizozemski reprezentativac, bivši igrač Bayerna, danas nogometaš Groningena, Arjen Robben, vratio se na teren. Naime, sjajni 36-godišnji nogometaš, koji je u svoje vrijeme bio jedan od najboljih igrača svijeta, poslije jednogodišnje pauze se vratio na travnjak u dresu Groningena protiv Almerea te je odigrao tridesetak minuta. Robben navodno u ovom trenutku više i ne može te će povratak ići postepeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je nakon povratka kazao legendarni Nizozemac?

“Lijepo je ponovo igrati. Sretan sam što sam ponovo tu, trebat će mi vremena, nisam još potpuno spreman, ali na pravom sam putu”, kazao je Robben za Fox Sports te je nastavio:

“Pokušavam se spremiti što je bolje moguće. Najvažnije mi je ostati zdrav i vidjet ćemo šta će biti kasnije. Volim sam sebe iznenaditi. Ima malo problema sa spremom, ali to je logično. Pripazit ću na sebe naravno i bilo bi dobro kada bih odigrao sve 34 utakmice u sezoni.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robben bi na terenu mogao biti već 27. kolovoza protiv njemačkog Werdera, nakon čega slijedi susret protiv Arminije iz Bielefelda, koji će se igrati 6. rujna. Inače, nizozemsko prvenstvo počinje 13. rujna, Groningen na startu igra protiv PSV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.