Rebić majstorski zabio pa se ozlijedio u pobjedi Milana nad Romom

Foto: Twitter/Milan

Dinamo je pobijedio Slaven Belupo 3:0U derbiju 24. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na gostovanju pobijedio Romu sa 2-1, a pobjednički gol za “Rossonere” zabio je hrvatski reprezentativac Ante Rebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poveo je Milan u 43. minuti iz jedanaesterca kojeg je realizirao Franck Kessie, izjednačio je Jordan Veretout u 50. minuti, a tri boda gostima donio je Rebić pogotkom u 58. minuti.

Ante je napustio teren zbog ozljede prepone, a prije njega zbog problema s ozljedom izašao je i Zlatan Ibrahimović. Mario Mandžukić nije nastupio zbog ozljede.

Milan se ovom pobjedom ponovo približio vodećem Interu na četiri boda minusa. Inter je u ranije odigranom susretu pobijedio Genou sa 3-0 upisavši petu uzastopnu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter vodi na ljestvici sa 56 bodova, Milan ima 52, a Juventus i Atalanta po 46 bodova. Slijede Roma (44), Napoli (43) i Lazio (43)…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.