Regularan, ali kontroverzan gol: Engleski mediji primijetili spornu situaciju, ali podržali igru bez fair-playa

Foto: fah

Prvi gol Manchester Cityja na Maksimiru donio je raspravu jer je bio regularan, ali vuče neke kontroverze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj gol Jesus je zabio glavom dok su dva igrača Dinama ležala na travnjaku.

Naime, prema fair-playu igrači Cityja trebali su izbaciti loptu dok se igračima koji su pali ne pruži pomoć. No, to nije pravilo nego pitanje morala.

“Dinamov igrač se ozljedio, a City i dalje igra. Ovo će biti kontroverzno”, pisalo je u tekstualnom prijenosu na The Sunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi mediji su primijetili istu situaciju, ali smatraju da je sve bilo u redu.

“Zaiskrilo je jer igrači Cityja nisu željeli izbaciti loptu dok su Zagrepčani bili s igračem manje”, pisao je Daily Mail.

“City je u pravu što nije izbacio loptu iz igre jer je jedan od Dinamovih igrača ostao ležati nakon što ga je zakačio suigrač pri grubom startu na Phila Fodena”, smatraju na BBC-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dok je Jesus slavio gol, Dinamovi igrači poletjeli su prema sucu i svašta mu izgovorili”, piše ESPN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.