Rekordna ponuda stiže u Dinamo za Danija Olma

Lisabon, 14.03.2019 - Uzvratna utakmica osmine finala UEFA Europa lige izmeðu Benfice i Dinama na stadionu Luz u Lisabonu. Na slici Dani Olmo iz Dinama i Pizzi iz Benfice. foto HINA/ Tomislav PAVLEK/ ds

Mladi španjolski nogometni reprezentativac Dani Olmo mogao bi ovoga ljeta odjenuti dres Rossonera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Milan je za njega spreman Dinamu ponuditi 25 milijuna eura plus bonuse. Prate ga već više od godine dana, pa bi službena ponuda trebala doći vrlo brzo.

Navodno će Modri za mladog Španjolca tražiti 40 milijuna eura, pišu Sportske novosti.

Milanova cijena bio bi najveći transfer u povijesti zagrebačkog kluba, a sigurno će ponuda biti još. No, pitanje je bi li netko drugi ponudio takvu cijenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.