Repeša: Trofej u kupu nam puno znači

Puno je bilo problema u mojoj ekipi, puno ozljeda i putovanja u zadnje vrijeme ali smo smogli snage da osvojimo ovaj Kup koji nam jako puno znači, kazao je nakon pobjede u finalu košarkaškog Kupa Krešimir Ćosić u Vukovaru nad Zadrom (86-82) trener Cedevite Jasmin Repeša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zadovoljni smo jer smo na kraju ipak uspjeli dobiti Zadar iako je supranik pružio jak otpor i držao nas u rezultatskoj prednosti. Sa promjenom ritma u obrani uspjeli smo se međutim vratiti. Zadrani nisu mogli gađati cijelo vrijeme kao što su gađali u prvom dijelu. Puno je bilo problema u ekipi. Ukić bez ijednog treninga nakon dugo vremena, Mario Delaš s jednim treningom, a Marko Tomas je ozlijeđen”, kazao je Repeša.

Po mišljenju trenera Zadra Ante Nazora, pobjeda Cedevite rezultat je pada do kojeg je došlo u igri njegove ekipe u trenutku kada je dominirala terenom.

“Olako smo ispustili stečenu prednost od 19 razlike i to nas je koštalo. Cedevita je imala više sreće”, kazao je Nazor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Atlantic grupe Emil Tedeschi, koji je i glavni sponzor Košarkaškoga kluba Cedevita, zahvalio je Vukovaru, Vukovarcima ali i medijima što su, kako je kazao, još jednom pokazali da vole košarku i promoviraju taj sport.

“Košarka je oduijek bila akademski sport koji se igra glavom, to je sport građanstva i svi koji smo u tom sportu želimo da se košarka vrati na velika vrata. Hvala Vukovaru, Vukovarcima i medijima, kao i ekipi Zadra. Krešo Ćosić je bio akademski građanin, čovjek koji je mislio prije svoga vremena. Danas je pobijedilo građanstvo, Vukovar, navijači i sport. To je smjerokaz u kom pravcu treba ići”, istaknuo je Tedeschi.

Nemanja Gordić, čija je trica u završnici utakmice “presudila” Zadranima, čestitao je suigračima što su, kako je kazao, pokazali karakter jake momčadi i trofej Krešimira Čosića nose u Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zadrani su se u jednom dijelu utakmice razigrali, a mi smo griješili. Međutim, popravili smo nedostatke i igru ponovno okrenuli u svoju korist. Moramo biti zadovoljni”, poručio je playmaker Cedevite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.