Rijeka iz njemačkog Hoffenheima dovela napadača Antonija Čolaka

Foto: Twitter

Hrvatski nogometni prvak Rijeka objavio je u četvrtak kako je na jednoipolgodišnju posudbu iz njemačkog Hoffenheima doveo napadača Antonija Čolaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po isteku posudbe Rijeka ima mogućnost otkupa ugovora.

“Sretan sam što sam došao u Rijeku i nadam se da ću dobiti priliku pokazati svoje kvalitete i zabijati golove u dresu Rijeke. To je moj cilj”, rekao je Čolak nakon dolaska na Rujevicu.

Čolak je proteklih šest mjeseci proveo na posudbi u drugoligašu Ingolstadtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam igrao previše u Ingolstadtu zadnjih pola godine, ali nogomet je takav sport, vjerujem da će u Rijeci biti puno bolje. Već sam ranije bio u kontaktu s predstavnicima Rijeke. Sretan sam što je Rijeka bila zainteresirana za mene. Gledao sam utakmice u HNL-u i Europskoj ligi i vjerujem da je dolazak u Rijeku najbolja odluka za mene. Želim trenirati i što prije se uklopiti u momčad. Volim odmarati, ali i puno trenirati. Moj život je nogomet i sada je sve podređeno nogometu”, zaključio je Antonio Čolak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.