Rijeka kreće po europsko proljeće: Hoće li do četvrtka stići odgovor UEFA-e na žalbu?

Foto: fah

Rijeka na početku europske sezone grupne faze Europske lige igra na svojoj Rujevici protiv grčkog AEK-a. Neki smatraju da bi Rijeka u svojoj skupini, u kojoj je talijanski div Milan apsolutni favorit, mogla proći i tako nakon 1999. godine i Varteksa postati prvi hrvatski klub koji će dočekati ”europsko proljeće.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, prije toga recimo kako na Rujevici i dalje gaje nade da će UEFA uvažiti njihovu žalbu te da će hrvatski prvak protiv AEK-a ovog četvrtka igrati pred punom sjevernom tribinom. Zašto u sjedištu krovne europske organizacije još uvijek šute nije poznato. Komisija koja odlučuje o riječkoj žalbi sastaje se ponedjeljkom, utorkom i petkom, Riječani se nadaju…

Zapravo, sve je manje nade, a utakmica se igra u četvrtak u 19 sati.

Na Rujevici su, naravno, spremni za oba scenarija, s punim stadionom, ali i sa praznim sjeverom te se shodno tome i ulaznice prodaju. Podsjetimo, preostale za istok i zapad 300-tinjak komada. Postoji mogućnost da će navijači AEK-a zaobići Rujevicu te da bi u četvrtak mogao u prodaju i jug, pišu Sportske novosti. Drugim riječima, ako do toga dođe oni s pretplatama za zatvoreni sjever ipak bi mogli pronaći svoje mjesto na stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskustva Rijeke s administracijom UEFA-e, ako se prisjetimo pražnjenja zapada Kantride protiv Lyona, nisu pretjerano pozitivna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.