Rijeka s igračem manje slavila u Puli

Rijeka, 2.8.2020 - U prvoj utakmici dvoboja za popunu Prve HNL Istra 1961 je kao gost na stadionu Kantrida svladala Orijent sa 3-0 (1-0) i napravila veliki korak ka ostanku u društvu najboljih. foto HINA/ Miljenko KLEPAC/ ua

U odgođenoj utakmici 12. kola Prve HNL Rijeka je na stadionu Aldo Drosina pobijedila Istru 1961 s 2:1. Bilo je mnogo prilika na obje strane, a na kraju je slavila Rijeka koja je od 82. minute igrala s igračem manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su poveli u 29. minuti pogotkom Franka Andrijaševića. Lončar je izveo korner, Smolčić prebacio na drugu vratnicu, gdje se nalazio Capan koji je povratnom loptom uposlio Andrijaševića za vodstvo Rijeke. Puljani su deset minuta kasnije uspjeli izjednačiti. Hujber je ubacio, a Josip Špoljarić na petercu mirno primio loptu i svladao Nevistića.

U 69. minuti Vučković je ponovno pokazao na bijelu točku, Paez je napravio prekršaj na kapetanu Rijeke, koji je s bijele točke svojim drugim golom na utakmici osigurao novo vodstvo svojoj momčadi.

Na vrhu ljestvice je Dinamo s 36 bodova koliko ima i Osijek na drugoj poziciji, dok je Gorica treća sa 30 bodova. Rijeka je ostala na četvrtom mjestu sa 26 bodova, dok je Istra 1961 na devetoj poziciji sa 13 bodova, jednim bodom više od Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.