Rijeka s igračem manje uzela bod, Osječani preuzeli vrh ljestvice

Rijeka, 29.11.2020 - Utakmica 11. kola Prve HNL Rijeka - Osijek. foto HINA/Miljenko KLEPAC/ ik

Osijek je preuzeo vodstvo na ljestvici Prve HNL nakon što su u susretu 13. kola na Rujevici odigrali 1:1 protiv Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada Osijek ima 27 bodova, bod više od Dinama, no Modri imaju dvije utakmice manje.

Utakmica je bila dosta čvrsta, bez previše prilika, dok su se najzanimljiviji trenuci dogodili u posljednjih pola sata.

U 59. minuti Rijeka je ostala s igračem manje nakon što je Domagoj Pavičić isključen zbog drugog žutog kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet minuta kasnije domaćin je poveo golom Franka Andrijaševića.. a ozjednačio je Petar Bočkaj sjajnim udarcem u 83. minuti. Pogodio je iskosa s desne strane s više od 20 metara.

Na ljestvici vodi Osijek s 27 bodova, Dinamo je drugi sa 26 bodova i dva susreta manje, dok je Gorica treća sa 23 boda. Hajduk je četvrti sa 17 bodova, a Rijeka na petoj poziciji ima 16 bodova, no momčad s Rujevice ima čak četiri utakmice manje. Posljednja tri mjesta drže Lokomotiva, Varaždin i Istra sa po devet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.