Rio Ferdinand: ‘Ronaldo je opsesivan, negativnost koristi kao gorivo’

Foto: fah

Cristiano Ronaldo igra jedno solidno Europsko nogometno prvenstvo, najbolji je strijelac turnira, a dosad je zabio pet golova, doduše uglavnom iz kaznenih udaraca. U samom polju Ronaldo baš i ne briljira, Portugal je tek završnici slomio Mađarsku, a deklasirala ih je Njemačka. Igrač Juventusa zabio je iz jedanaesteraca Francuzima dva gola i tako je stigao do 109. gola u dresu reprezentacije te je s Ali Daijem najefikasniji u povijesti nogometnih reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosadašnji nastup Ronalda na Euru komentirao je Rio Ferdinand, njegov bivši suigrač iz Manchester Uniteda. Ferdinand je također spomenuo i koji to komentari najviše ”hrane” sjajnog Portugalca, čija je momčad nakon remija s Francuskom zauzela treće mjesto u tzv. skupini smrti.

Ferdinand se tom prilikom obraćao legendarnom Englezu i nekoć sjajnom golgeteru Garyju Linekeru te je prenio sadržaj tekstualne poruke koju je jedne prilike dobio od Ronalda.

“Ronaldo je opsesivan od želje da postane najbolji. On je fenomenalan nogometaš, ali i netko tko u svakom trenutku utakmice misli kako dati nešto od sebe.. Negativnost koristi kao gorivo. Ti (Lineker) si rekao da je Messi bolji, on mi šalje poruku i pita zašto si to rekao. To je natjecateljska priroda da budeš najbolji”, ispričao je Rio Ferdinand.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javno se Ronaldo i Lionel Messi uzajamno jako poštuju, barem tako tvrde, no njihovo rivalstvo, još od vremena kad je Portugalac igrao u Realu, nedvojbeno je veliko i trajat će koliko i njihove nogometne karijere.

Glede Ronaldovog Portugala oni će u osmini finala igrati protiv  moćne Belgije, koja je u tom susretu favorit. Utakmica se igra 27. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.