River Plate prvi finalist Libertadores kupa

Foto: fah

Argentinski nogometni velikan River Plate se plasirao u finale Libertadores kupa, južnoameričke verzije europske Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad iz Buenos Airesa je u prvoj utakmici koju je igrala kod kuće izgubila od brazilskog Gremia sa 0-1, a sinoć je u uzvratu u Porto Alegreu slavila sa 2-1 (0-1).

Gosti su poveli golom Leonarda u 36. minuti, a Argentinci su pred kraj utakmice napravili preokret, najprije je izjednačio Rafael Borre u 82. minuti da bi Gonzalo Martinez u petoj minuti sudačke nadoknade zabio za pobjedu i plasman u finale.

River Plate je zadnji put u finalu Libertadores kupa imao 2015. Drugi polufinalni par su Palmeiras i Boca Juniors. U prvoj utakmici je argentinska ekipa slavila sa 2-0, a uzvrat se igra u noći s četvrtka na petak u Sao Paolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.