Robert Prosinečki ipak ostaje u Turskoj

Foto: fah

Bivši hrvatski reprezentativac i bivši izbornik Azerbajdžana te Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki, ostaje u Turskoj te preuzima Denizlispor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se da će bivši nogometaš Reala, Barcelone, Crvene zvezde, Dinama, Hrvatskog dragovoljca…,  potpisati ugovor na jednu sezonu s Denizlisporom  nakon što je jučer raskinuo suradnju sa Kayserisporom. Iako Prosinečki spomenuti klub nije uspio spasiti od ispadanja iz lige administrativnom odlukom Kayserispor je ostao u u turskoj Super ligi budući da je tamošnji nogometni savez zbog pandemije koronavirusa proširio ligu na 21 klub te ove sezone nije bilo ispadanja.

Veliki žuti se bez obzira na to odlučio ostati u Turskoj, no, na klupi drugog prvoligaša. Naime, novi klub Roberta Prosinečkog, Denizlispor, je prošle sezone završio na 14. mjestu s 35 bodova osvojenih bodova. Bit će to tek treći klupski trenerski izazov u karijeri nakon što je ranije vodio beogradsku Crvenu zvezdu te prošle sezone Kayserispor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.