Robert Prosinečki ostaje izbornik BiH

prosinečki
Foto: fah

Robert Prosinečki ostaje izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine do kraja kvalifikacija odlučeno je na izvanrednoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza te zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija BiH u studenome treba odigrati još utakmice protiv Italije u Zenici i Lihtenštajna u gostima.

Reprezentacija BiH nema realnih izgleda za izravni plasman na EURO 2020., pa je moguće da će Prosinečki predvoditi reprezentaciju susjedne zemlje protiv neke od europskih reprezentacija u dodatnim kvalifikacijama koje su izborili plasmanom u elitni razred Lige nacija.

U pojedinim se medijima pojavila informacija kako će Prosinečki biti smijenjen, međutim čelnici Saveza su mu dali povjerenje da kvalifikacijski ciklus privede kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.