Robert Prosinečki završio u bolnici?

Foto: fah

Bivši hrvatski reprezentativac, aktualni izbornik Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki, zaprimljen je u četvrtak navečer u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, pišu mediji susjedne države. Dnevni avaz navodi kako je ”Veliki Žuti” zaprimljen u bolnicu zbog iscrpljenosti te je navodno ostao na infuziji te pretragama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Robert Prosinečki nije bio nazočan otvaranju novih prostorija NS BiH u četvrtak jer se, kako tvrde bosansko hercegovački mediji, nije osjećao dobro.

Klupu Bosne i Hercegovine Prosinečki je preuzeo u prvom mjesecu ove godine i to nakon što se reprezentacija BiH nije uspjela kvalificirati za Svjetsko prvenstvo. U vrlo kratkom vremenu bivši Vatreni s reprezentacijom je napravio velike stvari, osvojio je skupinu u drugom razredu Lige nacija te je tako BiH izborila elitni razred, i to sve bez poraza te sljedeće godine ide u drugu jakosnu skupinu za ždrijeb Eura 2020. godine što bi joj moglo olakšati put prema novom velikom nogometnom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.