Roko Ukić: Vaterpolisti su nam motivacija, ali mi se teško možemo s njima uspoređivati

Foto: fah

Vaterpolisti su osvajanjem svjetskog zlata oduševili cijelu Hrvatsku, ali i brojne druge sportaše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gledao sam vaterpoliste doma sa suprugom, u miru, i stvarno im svaka čast. Znam većinu tih momaka, sa Šetkom sam išao u školu, a lani u Riju njih smo najviše puta išli gledati. Već tad se vidjelo da su prava klapa, sjajna momčad, i kad su prošli Srbe, bio sam siguran da će uzeti zlato”, kaže kapetan košarkaške reprezentacije Roko Leni Ukić za 24sata.

“Uvijek je to motivacija, naravno, ali treba biti realan i reći da se mi teško možemo uspoređivati s vaterpolistima. Oni su među dvije, tri najbolje momčadi na svijetu, a mi ipak nismo na toj razini. I koliko god je glupo uspoređivati sportove, toliko je glupo ravnati naše ambicije po njim. Nažalost, mi nismo toliko dobri”, poručuje.

” Reprezentacija se promijenila u odnosu na prošlo ljeto, ali svi ovi novi su uglavnom povratnici. Čuo sam se u ovih mjesec, dva s više od polovice suigrača, s nekima sam se i vidio, družio, ali nema tu velike priče. Svi znamo što treba napraviti za uspjeh, sve je tu jasno”, kazao je Ukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.