Split predstavio povratnika Ukića: ‘Sposoban sam biti nositelj igre’

Foto: fah

U tijeku je prva slalomska vožnja Svjetskoga kupa na Sljemenu. Prvi od četvorice hrvatskih predstavnika Filip Zubčić trenutačno je deseti sa zaostatkom od sekunde za vodećim Francuzom Clementom Noelom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uvijek je super biti doma. Nakon 16 godina sam ponovno u žutom dresu, ali svako ljeto sam bio tu, kući, nije kao da sam stalno bio daleko od kuće. Super je, ali još ću se više kao domaći osjećati nakon par odigranih utakmica”, rekao je Ukić.

” Spominjao se povratak i prošlog ljeta, ali nije to tad bilo tako blizu”, objasnio je.

“Nije bila ideja da dođem i igram desetak minuta, iz takve situacije sam otišao. Mislim da sam sposoban biti nositelj, nije ideja da se dođem ovdje slikati i onda umiroviti, planiram ovo ljeto igrati za reprezentaciju, a za to moraš i u klubu igrati na visokom nivou”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.