Roland Garros: Dodig i Krajicek spasili pet meč lopti i ušli u polufinale

Foto: fah

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Amerikanac Austin Krajicek igrat će u polufinalu ovogodišnjeg Roland Garrosa nakon sjajnog preokreta i velike pobjede protiv Rajeeva Rama i Joea Salisburyja od 3-6, 7-6(9), 7-6(10).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, odigrali su odličan meč protiv prvih nositelja u kojem su nekoliko puta bili na rubu poraza, a spasili su i pet meč lopti.

U polufinalu će Hrvat i Amerikanac igrati protiv četvrtih nositelja, Španjolca Marcela Granollersa i Argentinca Horacija Zeballosa.

Roland Garros, parovi (četvrtfinale):

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodig, Krajicek (Hrv, SAD) – Ram, Salisbury (SAD, VB/1) 3-6, 7-6(9), 7-6(10)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.