Romano se naklonio Modriću: ‘Luka traje zauvijek’

Osijek, 08.09.2024 - Utakmica nogometne Lige nacija između Hrvatske i Poljske na Opus Areni u Osijeku. Na slici hrvatski igrači Bruno Petković, Luka Modrić, Marko Pjaca slave pobjedu. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Hrvatska je u 2. kolu Lige nacija u Osijeku pobijedila Poljsku 1:0. Ključan trenutak dogodio se u 52. minuti kad je Luka Modrić sjajno iz slobodnog udarca prebacio zid i donio pobjedu Hrvatskoj. Osim toga, igrao je fenomenalnu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Luka Modrić zabija iz slobodnog udarca! Događa se to samo par sati prije navršenih 39 godina… i to je 27. gol za Hrvatsku u 180. nastupu. Luka također večeras postaje drugi igrač u povijesti Europe po broju utakmica za reprezentaciju sa 180 susreta, odmah iza Cristiana Ronalda koji ima 213…Luka traje zauvijek”, napisao je Fabrizio Romano uz emotikon koze koja se stavlja kad se nekome želi poručiti da je najveći ikad (GOAT). Osim toga, dodao je i emotikone mađioničara.

> Modrić poslao jasnu poruku: Kad ne bude više žara u meni, otići ću sam

Modrić je sjajnu utakmicu odigrao o par sati prije 39. rođendana, a hrvatskom kapetanu naklonili su se i brojni drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.