Modrić poslao jasnu poruku: Kad ne bude više žara u meni, otići ću sam

Osijek, 08.09.2024 - Utakmica nogometne Lige nacija između Hrvatske i Poljske na Opus Areni u Osijeku. Na slici Luka Modrić. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić bio je junak važne pobjede protiv Poljske u drugom kolu Lige nacija u Osijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Definitivno važna tri boda. Morali smo pobijediti zbog samopouzdanja. Bili smo četiri utakmice bez pobjede i ovo je bilo jako važno. Moramo biti zadovoljni. Sretan sam da sam nakon dugo vremena zabio nakon dugo vremena iz slobodnjaka. Bio je i onaj protiv Slovačke, ali tada je bilo puno sreće. Naravno da sam sretan sam zbog gola, ali još više zbog pobjede, rekao je Modrić u izjavi za Novu TV.

> Liga nacija: Hrvatska krasnim golom Modrića došla do prve pobjede

O svom 180. nastupu za vatrene i o tome do kad će igrati je rekao:

– Ponosan sam i sretan što sam došao do te brojke. Nisam mogao ni sanjati da ću toliko dugo igrati. Prvi nastup je bio san, a ovo sad… Sretan sam što sam i dalje tu da pomognem ekipi da dođe do novih pobjeda. U mojim godinama je bilo što teško prognozirati. Sa mnom se nikad ne zna. Idemo utakmicu po utakmicu. Kad ne bude više žara u meni, neće mi nitko trebati to reći. Sam ću otići. A do tada, i dalje sam tu, kaže kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.