Ronalda Koemana u posljednje vrijeme baš krenulo: Odlazi i posljednji igrač kojeg se odlučio riješiti?

epa08612983 Dutch coach Ronald Koeman reacts during his presentation as the club's new head coach in Barcelona, Spain, 19 August 2020. Koeman, who has just rescinded contract with the Dutch National soccer team, has signed for a two year contract until 30 June 2022. EPA/Alejandro Garcia

Kako smo već više puta pisali odmah po dolasku na klupu Barcelone novi trener katalonskog kluba, Nizozemac Ronald Koeman, napravio je pravo provjetravanje svlačionice, riješio se gotovo u rekordnom roku ”nepodobnih” igrača, donedavnih zvijezda kluba. Naime, telefonski je ”odstranio” ponajveću zvijezdu, Urugvajca Luisa Suareza, u jednom trenutku uspio se malo ”zakačiti” s Lionelom Messijem, no sve je zasad izglađeno, otjerao je Artura Vidala, otišao je Ivan Rakitić, bivši hrvatski reprezentativac vratio se u Sevillu, odakle je svojedobno i stigao na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koeman je između ostalih prekrižio i francuskog obrambenog igrača Samuela Umtitija. Nizozemac se spomenutog nogometaša želi riješiti do početka sezone i kako sada stvari stoje čini se da će u tome uspjeti. Naime, francuski igrač dobio je ponudu Lyona, dakle, njegov ga bivši klub želi na posudbu, Barcelona je spremna pustiti ga. Očito je Koemana krenulo, zasad, barem što se tiče čistke u svlačionici, mu sve ide od ruke. Preuzeo je na sebe veliku odgovornost i ako ga ne bude rezultat pratio vrlo će se brzo suočiti s posljedicama. Messi samo čeka da digne ”pobunu”.

Pregovori su navodno već počeli te neće biti nikakvo čudo ako na kraju Umtiti završi u Lyonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.