Nekoliko dana prije nove borbe Filipa Hrgovića boksački medij ga kritizira, a promotor najavljuje velike borbe

filip hrgović
Foto: Instagram

Filip Hrgović za pet dana ima novu borbu i to protiv Alexandrea Kartozia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naravno da ovako kasno pristati na borbu nije idealno ni za koga. U najboljim vremenima je teško Filipu naći protivnike, a kamoli u ovoj situaciji. Kartozia kaže da će se boriti sa žarom i da je istinski gladijator, tako da sam siguran da ćemo gledati sjajan šou i da fanovi neće biti razočarani”, rekao je promotor borbe Nisse Sauerland.

Pristanak na ovu borbu kritizirao je portal Boxen.de.

“U posljednjih nekoliko borbi Grk je više bio žrtva nego protivnik. Da prijeđemo na stvar, nemamo ništa protiv toga da mladi borac u usponu bira slabije protivnike kako bi si popravio omjer pobjeda i poraza. Međutim, ova borba, u kojoj protivnik nije dovoljno dobar ni da bude sparing-partner, a kamoli suparnik, povlači pitanje ima li to sve uopće smisla”, pišu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sauerland u razgovoru za YouTube kanal iFL TV priznao je nekoliko stvari.

“Iskreno, samo sam sretan što sam mu uspio organizirati borbu, teško je manevrirati datumima, karantenom… Bila je opcija borbe u Amsterdamu, ali poslije bismo morali u dvotjednu karantenu, stalno gasimo požare”, rekao je Sauerland.

Priča se i o okršaju Hrgovića i Britanca Daniela Duboisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razmatramo borbu s Duboisom, on napreduje stalno, sasvim je drukčiji nego prije nekoliko godina. Vidjet ćemo ga kakav je zapravo u sljedećoj borbi protiv Joea Joycea, ona je po mom mišljenju potpuno otvorena. Ali meč Duboisa i Hrgovića će se dogoditi u skoroj budućnosti, kroz godinu dana, bez obzira na to kako Dubois prođe protiv Joycea”, rekao je Sauerland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.