Ronaldo i službeno ostaje u Juventusu, navijači ‘ponosni’ na Allegrija

Foto: fah

Višemjesečna, uglavnom neutemeljena, nagađanja glede karijere Cristiana Ronalda došla su do svoga kraja. Bilo je govora o odlasku Portugalca iz Juventusa, spekuliralo se o tome kako će ga Stara dama prodati ovog ljeta, iako su iz Torina uporno dolazili demanti te je jasno da će on i sljedeće sezone nositi dres crno-bijelog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da će Ronaldo ostati u Juventusu potvrdio je direktor spomenutog kluba Pavel Nedved, koji rekao kako će Portugalac već u ponedjeljak biti priključen ostatku momčadi te kreće s pripremama za novu sezonu. Ronaldu ugovor s Juventusom istječe na ljeto sljedeće godine, no navodno će potpisati produljenje ugovora.

Navodno su za Ronalda zanimanje pokazali njegovi bivši klubovi Real Madrid, Sporting, ali i Manchester United, da je to zanimanje bilo toliko ozbiljno vjerojatno bi se i realiziralo, posebno kad je United, koji ima novaca, u pitanju. Jednako tako za Ronalda, barem prema pisanju dijela talijanskih medija, zanimanje je pokazivao i pariški PSG, koji želi svojoj kolekciji zvijezda na Parku Prinčeva dodati još jednu, iako im to ništa ne pomaže, ne samo da nisu osvojili Ligu prvaka nego prošle sezone nisu uspjeli osvojiti ni prvenstvo Francuske. Ispred njih naslov je osvojio Lille, a vrlo blizu bio je i Monaco Nike Kovača.

Ovog ljeta na klupu Stare dame vratio se Allegri, koji je u prošlosti imao puno uspjeha s Juventusom te želi prije svega Juve vratiti na vrh talijanskog nogometa, prošle sezone primat mu je uzeo milanski Inter. Allegri je, podsjetimo, s Juventusom potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 28 milijuna eura. Očekivanja su kako će ovaj poznati stručnjak imati daleko veću ulogu u kreiranju momčadi, za razliku od njegovog prethodnika Pirla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski stručnjak je na klupi Juventusa sjedio od 2014. do 2019. godine. Osvojio je ukupno 11 trofeja u tom razdoblju te je igrao u dva finala Lige prvaka, no nije ju osvojio. Na dočeku u trening kampu Continassa dočekao ga transparent Juventusovih ultrasa i poruka: “Uvijek smo bili ponosni na vas. Dobrodošli natrag, gospodine Allegri”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.