Ronaldo iskreno: Kad ste na vrhu planine, često ne vidite ono što je dolje

ronaldo
Foto: fah

Cristiano Ronaldo prolazi teške dane, a na to se osvrnuo nakon što je napustio Manchester United i prihvatio bogatu ponudu Al Nassra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemam problema s time da kažem da sam imao lošu fazu u karijeri, ali ni vremena da za time žalim. Život ide dalje bez obzira na to ide li vam dobro ili loše i sve je to dio razvijanja. Kad smo na vrhu planine, često ne vidimo ono što je dolje”, rekao je Ronaldo i dodao:

“Nikad nisam iskusio ovo što sam proživio u posljednjih nekoliko mjeseci. Sada sam bolji čovjek.”

Inače, Portugal danas igra kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo protiv Lihtenštajna. Bude li u njoj nastupio, Ronaldo će postati svjetski rekorder po broju nastupa za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.