Ronaldo je bodove dao Messiju, a za koga je Messi glasovao?

Foto: fah

Kako smo već pisali najbolji nogometaš svijeta u 2020. godini prema izboru FIFA-e potpuno zasluženo je napadač Bayerna Robert Lewandowski, koji je s njemačkim klubom prošle sezone osvojio sve što se osvojiti moglo, uključujući i Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljak je uvjerljivo slavio ispred Cristiana Ronalda i Lionela Messija u borbi za FIFA The Best prestižnu nagradu. S obzirom na to kakvu je godinu imao, kako smo već spomenuli, nedvojbeno je nagrada završila u pravim rukama te su Ronaldo i Messu ostali u drugom planu, a mnogima nije ni jasno kako su i zašto bili nominirani. Sva trojica nogometaša ujedno su i kapetani svojih nacionalnih reprezentacija te su imali pravo glasa.

Kapetan Argentine i zvijezda Barcelone Lionel Messi pet je bodova dao Neymaru, tri Kylianu Mbappeu i samo jedan Robertu Lewandowskom. Dok je Messi ignorirao Ronalda portugalski nogometaš je ipak bio darežljiviji prema svom velikom rivalu Leu Messiju. Ronaldo je pet bodova dao Lewandowskom, tri Messiju i jedan Mbappeu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.