Rooney u dokumentarcu progovorio o problemu s alkoholom

rooney
Foto: fah

Dokumentarni film Rooney stiže na Amazon Prime i otkriva buran život engleske nogometne zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Čega sam se najviše bojao? Vjerojatno smrti”, kazao je legendarni engleski nogometaš za BBC.

“Moje najveće pogreške? Možda žene, možda vožnja u pijanom stanju, što sam radio. Mogao sam ubiti nekog drugog ili sebe, a to ne želite. Znao sam da trebam pomoć da spasim sebe i obitelj. Prije deset ili 15 godina nisam mogao ići u svlačionicu i reći “Imam problem s alkoholom i sa psihom. To jednostavno ne možeš napraviti”, ispričao je, prenose 24sata.

“Alkohol nam je znao stvarati probleme i nije dobro kad nije pod nadzorom. Znam da će ljudi reći: “Ostaju skupa samo zbog obitelji”. Da, i to je jedan od razloga, ali još se volimo. Nadam se da je naučio grešku i da se neće opet dovesti u užasne situacije”, rekla je supruga Rooney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.