Rožman: ‘Istrčat ćemo protiv Hajduka u pravom stanju’

Foto: snimka zaslona

Nogometaši Rijeke u Rovinju odrađuju mini pripreme pred novi Jadranski derbi protiv Hajduka u sklopu 23. kola domaćeg nogometnog prvenstva koji se igra u subotu na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza bijelih je naporan raspored, a na rovinjskom su suncu napunili baterije za nastavak sezone.

– Igrači se dobro osjećaju, vraća se neka energija. Tako da mislim da ćemo biti spremni za ovu utakmicu. S druge strane Hajduk koji ima dosta novih igrača. Sad su imali pauzu, dobro su se po meni generirali, sigurno će biti spremni. Vjerujem da možemo preokrenuti taj niz. Očekujem rastrčanu ekipu koja će napraviti dobar rezultat, rekao je trener Rijeke Simon Rožman.

Prije dva tjedna u odgođenom susretu 5 . kola Prve HNL Hajduk je na Rujevici pobijedio Rijeku s 1:0 golom Mije Caktaša u četvrtoj minuti utakmice. Očekuje li sličnu utakmicu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Teško je predviđati što će oni napraviti, najviše se brinemo o sebi. Igrači su svjesni da nismo neke stvari dobro radili. Ja sam rekao koji je uzrok bio tome. Sve skupa smo pregledali, bitno je da smo se smirili. Postali smo realni, po drugoj strani jako radni. Imamo dovoljno kvalitete da se možemo dignuti iz toga. Vratilo se veselje što je jako bitno u našem poslu. Siguran sam da ćemo biti u najboljem mogućem izdanju u subotu. Meni je najbitnije da smo vratili veselje, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.