Rožman zadovoljan pobjedom nad Dinamom, Jovićević o kritikama

Rijeka, 05.07.2020. - Utakmica 33. kola Prve HNL između Rijeke i Dinama. foto HINA/ Miljenko KLEPAC/ ml

Rijeka je pobjedom nad Dinamom ostala u igri za drugo mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Drago mi je, pogotovo zbog igrača. U zadnje vrijeme smo bili bolji od svih, ali nije nam išlo, igrači su puno patili. Bilo je kritika sa svih strana, ali sada smo se napokon vratili u dobru formu. Kad podvučem crtu, mislim da smo zasluženo slavili. Pokušat ćemo se u ovom mjesecu vratiti osnovama igre kako bismo osigurali Europu i bili spremni za finale Kupa”, rekao je trener Rijeke Simon Rožman.

“Moramo biti zadovoljni. Sve utakmicu su tu negdje, najbitnije mi je da mi znamo što mi želimo”, dodao je.

“Vidio sam energiju, da je momčad danas ginula. Sasjekao nas je gol na početku, u nastavku, kada smo bili najbolji, osjetio sam da možemo preokrenuti pa nam se dogodio drugi gol. Onda je bilo nervoze, puno smo forsirali i nije više bilo mirnoće u igri”, rekao je trener Dinama Igor Jovićević pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znam da je ovo derbi, da će kritike biti upućene meni, ali moramo ove dečke vidjeti u stresnim situacijama. Mi moramo biti bolji, jači i odlučniji, pokazati zašto smo prvaci i ne umanjivati njihove zasluge. Ovo je novi ciklus, dajemo priliku mladima i dok se to ne uklopi, bit će malo šareno”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.