Rukometna Liga prvaka: Barcelona na Final Fouru, njemačkom Kielu nisu pomogli Brozović i Lacković

Foto: fah

Rukometaši Barcelone pridružili su se skopskom Vardaru na završnom turniru Lige prvaka nakon što su u uzvratnom četvrtfinalnom dvoboju pred svojim navijačima svladali njemački Kiel sa 23-18 (13-9) te tako nadoknadili dva pogotka zaostatka (26-28) iz prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelce Barcelone predvodio je Valero Rivera sa sedam pogodaka, Tomas Gonzalez je postigao četiri, a Kiril Lazarov tri. Za Kiel su po četiri gola postigli Vujin i Ekberg. Hrvatski reprezentativac Ilija Brozović postigao je dva gola iz tri udarca, a Blaženko Lacković je jednom bio uspješan iz četiri pokušaja.

Treći sudionik Final Foura bit će poznat večeras, nakon uzvratnog dvoboja PSG – Pick Szeged (20.45 sati), u kojem Francuzi imaju tri pogotka prednosti iz Mađarske. U nedjelju će aktualni europski doprvak Veszprem braniti tri pogotka prednosti na gostovanju u Montpellieru.

Final Four će biti odigran 3. i 4. lipnja, a već prema tradiciji domaćin je Koeln. No, njemački ljubitelji rukometa neće imati domaću momčad za koju bi navijali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.