Ruski boksač Bojcov u komi

Foto: fah

Ruski boksač Denis Bojcov (29) nalazi se u induciranoj komi nakon što je 3. svibnja pronađen kako bez svijesti leži na postaji podzemne željeznice u Berlinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruski teškaš je pronađen s teškim ozljedama glave i još uvijek nije razjašnjeno kako je stradao. Policija i dalje istražuje ovaj incident, a nagađa se kako se radi o nesretnom slučaju.

“Za sada nemamo nikakve informacije o nesreći. Bojcov je prije nekoliko tjedana postao otac i cijela ova situacija je iznimno stresna za njegovu obitelj. Nadam se kako će se oporaviti,” kazao je njegov promotor Kalle Sauderland.

Bojcov je u karijeri ostvario 36 pobjeda i samo jedan poraz. Bojcov se 2013. imao priliku boksati protiv Vladimira Klička, ali je u borbi izazivača izgubio od Australca Alexa Leapaija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.