S kim će prvak Hrvatske u Europu? Zdravko Mamić u Milanu pregovara s Interom oko transfera Filipa Benkovića?

Foto: fah

Zdravko Mamić je, ako je vjerovati, talijanskom Calciomercatru, u Milanu. Savjetnik Dinama, koji formalno nema neku službenu, operativnu, funkciju u klubu, navodno s Interom pregovara glede odštete za talentiranog igrača Dinama Filipa Benkovića, koji bi trebao otići u Italiju. Izglednim odlaskom iz Maksimira Benkovića Dinamo bi bio dodatno uzdrman, bez obzira na odštetu koja bi mogla biti dvadeset milijuna eura. Naime, modri su ove sezone igrali vrlo loše, poglavito u proljetnom dijelu te su samo zahvaljujući zimskim zalihama došli na milimetar do naslova. Ovakav Dinamo realno gledajući nema što tražiti u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vratimo se eventualnom odlasku Benkovića iz Dinama. Nije samo Inter zainteresiran za usluge hrvatskog nogometaša, navodno je zanimanje pokazao i moćni bundesligaški klub – Borussija Dortmund. Međutim, Inter je favorit s obzirom na odlične odnose koji godinama krase  dva kluba. Podsjetimo, iz Dinama su put Intera svojedobno krenuli Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, ranije Dario Šimić…  Dakle, Filip Benković je vrlo blizu da pojača ionako brojnu hrvatsku koloniju u Milanu. Za Inter u ovom trenutku s uspjehom igraju Ivan Perišić te Marcelo Brozović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.