S kojim bi igračem Harry Kane želio zaigrati u skoroj budućnosti?

epa09068793 Tottenham's Harry Kane celebrates after scoring the 2-0 during the UEFA Europa League round of 16, first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Dinamo Zagreb in London, Britain, 11 March 2021. EPA/Neil Hall / POOL

U razgovoru za engleske medije sjajni napadač Tottenhama i engleske reprezentacije, Harry Kane, ponovno je naglasio kako na kraju sezone želi napustiti klub te je dodao kako će o tome razgovarati s prvim čovjekom Spursa Danielom Levyjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razgovarat ćemo, to je sigurno. Nadam se kako nakon 16 godina imamo dobar odnos i da možemo iskreno o svemu razgovarati”, rekao je Kane te je u istom tonu nastavio:

“Želim igrati Ligu prvaka. Želim biti dio velikih utakmica. Nikad nisam rekao da ću zauvijek ostati u Spursima, ali nisam rekao ni da ću otići. Isto tako, ne želim se na kraju karijere kajati zbog nečega”, kazao je Kane.

Naravno, zanimanje za Kanea nije malo, a jedan od klubova koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima je i Manchester City Pepa Guardiole. Kane ne krije da bi volio igrati sa belgijskim nogometašem Kevinom de Bruyneom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kevin De Bruyne je zaista poseban nogometaš. Iskreno, kad vidim lopte koje daje igračima Cityja, one su san svakog napadača. Strašan igrač s najboljim osjećajem za asistenciju koju sam ikad vidio”, istaknuo je Kane.

Harry Kane se povezivao i s Chelseajem, navodno je klub iz Londona spreman ponuditi veliku razmjenu, ali čelništvo Spursa nema namjeru poslovati sa svojim velikim gradskim suparnikom.

Ako bi odlazio ove sezone iz Tottenhama gotovo je sigurno da bi karijeru mogao nastaviti u Manchester Cityju koji je u potrazi za napadačem koji će zamijeniti Sergija Aguera, koji odlazi u Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, sjajni napadač je u Tottenhamu odigrao 334 utakmice i postigao je fenomenalnih 220 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.