Sadio Mane je i službeno novi igrač Bayerna

Foto: fah

Dosadašnji napadač Liverpoola Sadio Mane (30) u srijedu je potpisao trogodišnji ugovor sa Bayernom, a vrijednost transfera je 40 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je treće pojačanje Bayerna ovog ljeta, nakon što su ranije iz Ajaxa stigli Ryan Gravenberch i Noussair Mazrouai.

– Vrlo sam sretan što sam napokon u Bayernu. Imali smo puno razgovora i od početka sam osjetio interes ovog velikog kluba. Zbog toga nije bilo dvojbe i ovo je pravo vrijeme za izazov. Želim puno postići s Bayernom, izjavio je Sadio Mane.

Generalni direktor Bayerna Oliver Kahn rekao je da su oduševljeni dolaskom Manea: – On je ambiciozan i želi osvajati naslove. Sa igračima kao što je on svi ciljevi Bayerna su realni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sadio Mane je svjetska zvijezda, a njegov dolazak pokazuje koliko je Bayern atraktivan klub kao i cijela Bundesliga, izjavio je predsjednik Bayerna Herbert Hainer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.