Šafarić: Odigrali smo odlično poluvrijeme, nismo imali sreće

Split 27. veljače 2024. Četvrtfinalni susret Hrvatskog nogometnog kupa Hajduk - Varaždin. Na slici Nikola Šafarić. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Hajduk je s 5:0 pobijedio Varaždin u četvrtfinalu Hrvatskog kupa, no nije to bilo tako jednostavno kako izgleda kad se pogleda konačan rezultat. Trener gostiju Nikola Šafarić komentirao je susret na konferenciji za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Do gola Hajduka dominirali smo terenom i imali odlične šanse. Malo nam je i sreća okrenula leđa. Bilo je frustrirajuće na poluvremenu, svjestan si da si odigrao odlično, a gubiš 2:0. Onda je Hajduk ipak svojom kvalitetom i nošen atmosferom nabrzinu zabio još te golove i pobijedio, rekao je Šafarić i dodao:

– Dečki su bili svjesni kakvo su poluvrijeme odigrali i pokušali smo zabiti gol, no Hajduk je prvi zabio taj treći. Posvetili smo posebnu pažnju tom izlasku, ni Hajduku nije baš bilo jednostavno, morali su se braniti u jednom periodu, uspjeli su u tome. Imali su danas malo sreće, ali zasluženo su pobijedili. Da smo mi krenuli na neku snagu, prije bi primili gol. Pokušavamo igrati lijepi nogomet.

O raspletu prvenstva, kako ga on vidi, kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Tri su odlične ekipe, Dinamo je u dobroj sad situaciji, Hajduk kod kuće izgleda odlično, Rijeka je sjajna, mislim da će manje ekipe skrojiti prvenstvo, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.